Kontakt

Om meg

Jeg har en bred erfaring og bakgrunn innefor flere ulike felt som IT-teknisk, kunstnerisk, pedagogisk og digitlal markedsføring.

Erfaring som IT-leder har gitt meg mye erfaring innen teknisk support, webmastering, produsere websider og nettkurs/webinarer og digital markedsføring på sosiale plattformer og på Google søk.

Erfaring som produsent for Landsdelsmusikerne i Norland og Rikskonsertene har lært meg mye om å produsere et prosjekt og markedsføre det.

Erfaring som fotograf, videograf, musiker og komponist  har lært meg mye om tekniske og kreative utfordringer man står overfor når man skal presentere lyd og bilde med god kvalitet.

Erfaring som instrumentallærer har gitt meg en pedagogisk bakgrunn for å bygge opp en mårettet og metodisk undervisning.

Kontakt meg

Foto

I tillegg til å gjøre vanlig foto oppdrag for en bedrift som det å ta portretter av ansatte og aktiviteter i bedriften osv.., så har jeg også en lidenskap i det å lage foto med et kunstnerisk uttrykk. Er du foto interessert så kan du se noen av mine bilder trondjonassen.no , min Instragramkonto @tangobando og min Facebook side @protraho